Werkspot Ervaringen

Onze ervaring op Werkspot :

Ook wij zijn begonnen met het aanbieden van onze services op Werkspot.

Voor een startende of niet media bewuste onderneming, is het natuurlijk een perfecte springplank om naamsbekendheid te verkrijgen, en indien goed werk geleverd, een goede mond op mond reclame. Werkspot heeft ons ook goed geholpen om een flink aantal vaste adressen te krijgen en een mogelijkheid om onze naamsbekendheid te vergroten. Eerlijk is eerlijk.

Hoe is het proces van Werkspot :

Je bent je onderneming gestart middels een aanvraag bij de KVK, zodat je je KVK nummer en BTW nummer ontvangt. Je schrijft je in bij Werkspot, middels een profiel aan te maken.

Vanaf dat moment ben je actief op werkspot en kan je reageren op aanvragen die geplaatst zijn door de uiteindelijke klant. Andere weg die bewandeld kan worden op werkspot, is dat de aanvrager op zoek gaat naar een aanbieder middels profielen te bekijken van service verleners. Aanvrager doet dan rechtsreeks een aanvraag bij de service verlener en deze kan de aanvraag accepteren. Wanneer geaccepteerd, kan de aanvrager samen met de service verlener berichten uitwisselen via de app of site van Werkspot.

Verdien Model Werkspot  :

Wanneer een aanvraag wordt geplaatst op werkspot door een klant, betaald degene niets. Dit is dus gratis.

Een service verlener ziet bij de aanvraag een bedrag staan, wat de kosten zijn voor deze lead. Dat bedrag kan variëren van groot naar klein. Service verlener kan er op dat moment voor kiezen om zijn interesse te tonen voor de geplaatste klus.

Indien service verlener zijn interesse heeft getoond en de aanvrager besluit zijn contact gegevens te delen met de service verlener, worden de lead kosten door belast aan de service verlener.

Is het dus zo, dat je als service verlener vaker gevraagd wordt door middel van rechtstreekse aanvragen, dan kan deze lead fee wel behoorlijk oplopen.

 Gaan wij verder met Werkspot ?

Voor een ieder is de situatie natuurlijk anders, en wij geloven dat het voor een startende ZZP-er bijvoorbeeld een mooie oplossing is om met Werkspot te starten.

Wij hebben het voor onszelf mogelijk gemaakt om in de nabije toekomst zonder Werkspot en dus zonder Lead kosten verder te gaan door middelen van Organische web resultaten.

Hiermee nemen wij dus op korte termijn afscheid van Werkspot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *