Klusteam Hengelo

Klusteam Hengelo Besteklusdienst staat voor u klaar met veel enthousiasme en expertise. Kijk op onze website https://besteklusdienst.nl of neem contact op via +31646058610.

Nu we richting einde van het jaar gaan, staan ons weer veel klusjes te wachten. Denk hierbij aan het grote onderhoud van de tuin en vijver.

Klusteam Hengelo Besteklusdienst kan u prima ondersteunen en of de klus voor u uitvoeren.

Nu we weer meer naar binnen gaan leven in plaats van onze tijd gezellig buiten door te brengen, komen we ook klussen tegen die we na de zomer willen gaan doen, zoals het schilderwerk of grondwerk. Misschien bent u wel voornemens om een buiten kraan aan te laten leggen. Misschien wil u iets laten doen aan die deur die met slecht weer steeds gaat klemmen, schuren en of vast gaat zitten? Nieuwe water besparende douchekop aanbrengen, of uw ramen voorzien van extra zonwering.

Ook gaan we steeds meer met zijn allen een elektrische fiets aanschaffen. Heeft u wel een goede schuur of fietsenhok waar die zuur betaalde e-bike in staat. Is er wel een stroompunt in de buurt voor het opladen van uw e-bike? Mischien wil u wel een paal met betonpoer waar de fiets aan op slot gezet moet worden.

Over einde jaar gesproken : is uw garage, berging, huis, muren, daken en plafonds goed geisoleerd? Aanbrengen van isolatie en het plaatsen van voorzetwanden of tussenwanden, kan Klusteam Hengelo Besteklusdienst u ook prima mee helpen.

TV en TV meubel nog aan muur bevestigen? Ook daar is bij ons veel vraag naar en voeren we regelmatig uit.

Kortom, schroom vooral niet om contact met ons op te nemen voor alle soorten klusjes of klussen, groot of klein, via mail : service@besteklusdienst.nl of tel: +31646058610. Ontvang een vrijblijvende prijsopgave van Klusteam Hengelo Besteklusdienst en wij zorgen dat u de klus gedaan krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *